Slagerij Dierendonck strijkt neer in Brussel

De gerenommeerde West-Vlaamse slagerij Dierendonk gaat een eerste vestiging openen in Brussel. De slager gaat zich vestigen in één van de locaties van sectorgenoot Jack O’Shea, die het faillissement heeft aangevraagd.

 

Hendrik Dierendonck had eerder al aangegeven dat hij na in Nieuwpoort en Sint-Idesbald, ook graag een slagerij wou openen in Antwerpen of Brussel. Dit najaar zal de kwaliteitsslager ook effectief zijn eerste vestiging openen in de Sint-Katelijnestraat te Brussel, op de locatie waar Jack O’Shea zat. Die Ierse slager moest eind vorige maand zijn drie ateliers en restaurant in Brussel sluiten. Wat er met de overige vestigingen van O’Shea zal gebeuren is nog niet duidelijk.

 

De nieuwe Dierendonck-slagerij zal in oktober de deuren openen. Het moet een volkse buurtslager worden met vleesproducten van hoge kwaliteit. Hendrik Dierendonck heeft al slagerswinkels in St-Idesbald en Nieuwpoort, naast een vleesrestaurant (Carcasse) in St-Idesblad. Hij is ook al vleesleverancier van verschillende restaurants in het Brusselse.

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen