Voorzitterswissel bij Lotus Bakeries

Mathieu Boone neemt in mei volgend jaar afscheid van Lotus Bakeries. Zijn dochter Sofie Boone zal hem opvolgen als bestuurder. Jan Vander Stichele wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur. 

 

In mei 2016 wordt Matthieu Boone 70 jaar en zal hij zijn functie als bestuurder neerleggen, zoals traditie is binnen Lotus Bakeries. Op de Algemene Vergadering van 13 mei 2016 zal zijn dochter Sofie Boone voorgedragen worden als bestuurder.

 

Matthieu Boone is sedert 2012 ook voorzitter van de Raad van Bestuur. In deze functie zal hij opgevolgd worden door Jan Vander Stichele. Jan Vander Stichele (52) is momenteel Executive Director en verantwoordelijk voor een aantal belangrijke corporate afdelingen. Vanaf mei 2016 zal hij zijn huidige verantwoordelijkheden als Executive Director stopzetten.

 

“We willen Matthieu Boone uitdrukkelijk bedanken voor zijn jarenlange en onvermoeibare inzet voor Lotus Bakeries. Hij was altijd de drijvende kracht binnen het bedrijf en heeft onder meer gezorgd dat Lotus Bakeries internationaal op de kaart staat", klinkt het bij Lotus. 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen