Sushi Daily wil 60 kiosken in ons land

Sushi Daily, dat sushikiosken uitbaat in Carrefour-winkels, gaat uitbreiden in België. Tegen eind dit jaar wil de sushimaker 60 kiosken hebben in ons land.

 

Sushi Daily is minder dan vijf jaar geleden opgericht in België, maar heeft al meer dan 52 kiosken en stelt meer dan 200 ervaren ambachtsmensen te werk in het hele land. Op 27 mei opent het merk een nieuwe kiosk in Koksijde, in de vernieuwde Carrefour Hypermarket in de badstad.
 

"Sushi Daily verkoopt niet alleen Sushi, Sushi Daily is een fantastische ervaring dankzij het universum van verse sushi en de vliegensvlugge bereiding. We stellen alles in het werk om kwaliteit en innovatie aan onze consumenten te kunnen aanbieden. De nieuwe Sushi Daily kiosk in Koksijde combineert deze waarden perfect", legt Philippe Peeters uit, Brand Manager Sushi Daily België.

 

Internationaal al 500 kiosken

 

Ook internationaal werkt Sushi Daily aan haar expansie. Het merk opende deze maand haar 500ste kiosk in de Italiaanse stad Turijn. Met deze 500ste opening behoudt Sushi Daily de leiderspositie in Europa en zijn ze nu aanwezig in acht landen, namelijk Frankrijk, Spanje, Italië, België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, en meest recentelijk ook in Zweden. Sushi Daily heeft namelijk de twee eerste kiosken in Zweden geopend begin mei en wil daarnaast blijven doorgaan met de ontwikkeling van nieuwe kiosken, ook in twee nieuwe Europese landen in 2016.

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen