Storecheck heeft een nieuw gezicht!

Storecheck zit een nieuw kleedje. Hedendaagser en praktischer dan ooit, én een perfecte aanvulling op zusterblad Gondola magazine.

 

Storecheck neemt in het nieuwe jaar een vliegende start. Niet met goede voornemens, maar met een totaal nieuw magazine dat de professionele abonnees deze week in handen krijgen. Gondola nam het blad vorige zomer over met een duidelijke visie: Storecheck heeft nog altijd zijn eigen plaats, als aanvulling op Gondola Magazine. Ontdek hier de krachtlijnen van die herpositionering!

 

Een herwerkt logo

 

Een breuk is het niet: Storecheck blijft Storecheck, maar het nieuwe logo is frisser en eleganter dan voorheen.

 

 

Een meer hedendaagse look

 

Typografie, kleuren, leesbaarheid, het visuele element: we namen alles onderhanden om onze lezers meer comfort en elegantie aan te bieden. De artikels zijn korter en zijn opgesplitst in verschillende thematische blokken.

 

Zo dicht mogelijk bij praktische bekommernissen

 

Vanaf dit nummer stelt Storecheck ‘by Gondola’ u een reeks onderwerpen voor die dicht bij de dagelijkse bekommernissen van uitbaters en geranten zitten. Hoe controleert of voorkomt u absenteïsme bij uw personeel? Hoe organiseer je het best uw afdeling groenten en fruit? Hoe kan je de rayon bier optimaliseren? Het is slechts een eerste voorbeeld van een aanpak die nog duidelijker zal worden in de komende nummers!

 

 

Storecheck en Gondola, twee complementaire magazines

 

Het nieuwe motto van Storecheck luidt “Mijn winkel, dag na dag”. Een perfect samenvatting van de missie van het magazine dat Gondola recent overnam. Gondola en Storecheck zijn voortaan twee magazines die broederlijk naast elkaar staan en u de mogelijkheid bieden om u te verdiepen in complementaire aspecten van de sector. Gondola brengt elke maand (en online elke dag) nieuws uit de retail, grote tendensen, marktcijfers, evoluties en interviews met sleutelfiguren uit de sector. Storecheck bekijkt op zijn beurt onderwerpen vanuit het perspectief van de uitbater en de praktische bekommernissen die ermee gepaard gaan.

 

 

Zin om enkele pagina’s van de eerste ‘new look’ Storecheck te ontdekken? Blader hier in het magazine.

 

U bent (nog) niet geabonneerd op Gondola Magazine of Storecheck? Bestel hier uw abonnement.

 

Veel leesplezier en beste wensen voor 2018!

 

categorie: 

ISM - Side - NL

Laatste productlanceringen

Kärcher FC3 Premium