Lidl winkels zullen op laatste drie zondagen van december open zijn

Veel mensen hebben nog geen idee wat ze voor de eindejaarsfeesten gaan klaarmaken. Velen zullen maar op het laatste moment de knoop doorhakken. Om aan hun behoeften tegemoet te komen, heeft Lidl besloten om haar winkels op de laatste drie zondagen van het jaar te openen.

 

Zondagavond 24 decmeber. Vanavond komt de familie van Marie over de vloer ol Kerstmis te vieren. Maar o wee: Marie heeft een belangrijk ingrediënt vergeten bij haar hoofdgerecht. Voorvallen als deze komen wel meer voor, weten ze bij Lidl. Om de stress van die momenten te vermijden, kondigt Lidl vandag aan dat haar verkooppunten de deuren openen op 17, 24 en 31 december. Daarvoor zullen 2.000 medewerkers ingezet worden.

 

Systeem van online bestelling

 

In totaal zullen op die manier 225 winkels open zijn op 17, 24 en 31 december. Dankzij een online bestellingssysteem kunnen vlees en schaaldieren op voorhand besteld worden, zodat de bestelling op zondag klaar ligt.

Op Lidl.be vinden klanten een feestelijk aanbod van het huismerk Délicieux: schotels voor fondu, vlees- of visschotels, amuse-bouches, wild, gevuld gevogelte, kreeft, oesters, enzovoort.

Auteur: 

d.soenens@gondola.be

categorie: 

Side banner - Ingenico ePayments

Laatste productlanceringen