Jorrit Van Erp is de nieuwe CEO van Haribo Nederland en België

Jorrit Van Erp is sinds gisteren de nieuwe CEO van Haribo Nederland en België. Daarmee volgt hij Dennis Teeken op die sinds 1 juni 2017 als Managing Director Marketing & Sales DACH bij de Haribo groep aan de slag ging.

 

Jorrit Van Erp werkte al sinds 2014 als Managing Director/General Manager bij Koninklijke Verkade N.V. Daarvoor was hij onder meer werkzaam als Commercial & Marketing Director en als Sales Director bij het bedrijf. Nu zal hij echter de plaats innemen van Dennis Teeken die sinds 1 juni 2017 opstapte als Algemeen Directeur en aan de slag ging als Managing Director Marketing & Sales Dach bij de Haribo groep.

 

De directie van Haribo Nederland en België zal voortaan bestaan uit Jorrit van Erp en Henri Jochims (Financieel Directeur). “Met de komst van Van Erp is het managementteam weer compleet. Haribo kijkt ernaar uit om samen met Van Erp het merk en naamsbekendheid nog meer te laten groeien”, klinkt het in een persbericht.

 

Ook Van Erp reageert vol lof op zijn benoeming als CEO. “Deze nieuwe uitdaging geeft me veel positieve energie. Haribo verwent al decennialang vele generaties met zijn befaamde producten. Ik ben er daarom trots op om samen met de teams in België en Nederland een bijdrage te gaan leveren aan het verder versterken van onze merken en daarmee aan de toekomst van Haribo”, vertelt Van Erp.

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen