Gondola werd uitgenodigd voor een exclusief interview met Xavier Piesvaux en u kunt vanop de eerste rij meegenieten. Zaterdag 2 juni wordt dit exclusieve interview met de nieuwe CEO van Delhaize namelijk verstuurd naar alle lezers van onze Gondola newsletter.

Xavier Piesvaux, CEO van Delhaize België sinds 11 september 2017, houdt zich meestal veilig weggeborgen voor de pers. Maar deze week zal hij voor het eerst de vragen van een aantal Belgische media beantwoorden, waaronder Gondola. En u kan vanop de eerste rij meegenieten, want zaterdag 2 juni krijgen alle lezers van onze Gondola newsletter het exclusieve interview in hun mailbox.

Ter herinnering, Xavier Piesvaux, voormalig Senior Vice President bij Walmart East Canada, werd in september 2017 aangesteld als de nieuwe CEO van Delhaize België en verving zo Denis Knoops. Daarvoor bekleedde de Fransman tien jaar lang de functie van CEO bij de Roemeense retailer Mega Image (eveneens onderdeel van Ahold Delhaize). Xavier Piesvaux keerde als nieuwe CEO van Delhaize dus terug naar zijn roots. Vandaag rapporteert Xavier aan Wouter Kolk, huidig CEO van Albert Heijn Nederland en COO van het uitvoerend comité van Ahold Delhaize Nederland en België.

Naast het interview dat op zaterdag 2 juni zal verschijnen, maakt Xavier Piesvaux ook zijn eerste publieke verschijning tijdens een sessie van The Retail Society op 6 september 2018 in het Kasteel van Boechout. Daar is hij ook meteen de hoofdspreker van de avond. De inschrijvingen voor de sessie zijn alvast geopend: klik hier!