Colruyt wil het kampleven van jeugdbewegingen gemakkelijker maken en biedt daarom een uitgebreide service voor kampaankopen aan. Zo kunnen jongeren hun boodschappen niet alleen bestellen via Collect&Go, maar kunnen ze ook zelf boodschappen doen in de winkel of kunnen ze die rechtstreeks laten leveren op hun kampplaats door Solucious, de foodservice partner van Colruyt Group. 

Na Lidl dat de was doet voor jeugdbewegingen die op kamp gaan, wil ook Colruyt het kampleven iets meer comfort bieden. Uit een rondvraag van Colruyt Group bij Belgische jeugdverenigingen blijkt namelijk dat ze minder tijd kunnen spenderen aan hun kampaankopen en een voorkeur hebben voor meer online winkelen. Daarom biedt Colruyt nu verschillende oplossingen aan die boodschappen doen gemakkelijker maakt. Jeugdbewegingen kunnen namelijk zelf online hun boodschappen bestellen via Collect&Go, kunnen hun producten zelf kopen in de Colruyt-winkels, of kunnen hun boodschappen online reserveren en rechtstreeks laten leveren op hun kampplaats door Solucious, de foodservice partner van Colruyt Group.

Afhalen bij Collect&Go

“Onze rondvraag toont aan dat het voor veel jeugdbewegingen moeilijker geworden is om vrijwilligers te vinden die instaan voor foerage of kampaankopen”, zegt Guy Elewaut, directeur marketing bij Colruyt. “Daardoor leeft bij veel verenigingen de voorkeur voor meer online reserveren en afhalen. Met Colruyt geven we hen daarom vanaf dit jaar de mogelijkheid om hun kampaankopen te reserveren in de Colruyt-webshop bij Collect&Go. De jongeren selecteren gewoon hun gewenste producten via de app of op collectandgo.be, en wij zetten ze klaar in het afhaalpunt van hun keuze, bijvoorbeeld dicht bij hun kampplaats. Ze kiezen ook zelf de dag en het uur dat hen het best past. Als ze minstens 4 dagen vooraf reserveren, zijn ze zeker dat alles voorhanden is. En ze profiteren van dezelfde voordelen als in de Colruyt-winkel.”

Zelf winkelen bij Colruyt

Natuurlijk kunnen jeugdbewegingen ook zelf hun aankopen doen in een Colruyt-winkel. Ze profiteren boven op de laagste prijzen van 10% korting op alle producten van Boni Selection en Boni Selection Bio en op al het vlees uit de Colruyt-beenhouwerij, aldus Colruyt. Vanaf dit jaar kunnen ze dat vlees makkelijk online reserveren (minstens 3 werkdagen vooraf) via de webshop Beenhouwerij op colruyt.be. Met een boekje met budgetvriendelijke recepten voor grote groepen krijgen ze bovendien tips voor een evenwichtig, gevarieerd en betaalbaar kampmenu. "En 20 gratis fluovestjes helpen om veilig te spelen, zowel overdag als ’s nachts", klinkt het bij de retailer.

Laten leveren op kamp door Solucious

Voor optimaal comfort is er ook Solucious, de foodservice partner voor professionals van Colruyt Group. Jeugdbewegingen bestellen hun kampproducten online op solucious.be. Alles wordt dan rechtstreeks én voedselveilig geleverd op de kampplaats, overal in België. Dat is ideaal voor verenigingen die grote volumes nodig hebben. Deze service is bovendien gratis vanaf een aankoopbedrag van 250 euro. Daarbovenop krijgen ze 3% korting op dat bedrag. Op die manier biedt Colruyt Group voor elke jeugdvereniging een kampservice op maat, klink het.