Carrefour Express breidt verder uit in ziekenhuizen

Carrefour Belgique breidt zijn Expresswinkels in ziekenhuizen verder uit. De retailer opent vandaag een nieuwe winkel in het nieuwe ziekenhuiscomplex Delta in Oudergem. In totaal zijn er zo 5 winkels die in een ziekenhuis te vinden zijn. Daarbij komt ook nog een winkel recht tegenover het Brugmannziekenhuis in Jette, die op dezelfde leest geschoeid is.

De Carrefour Express die vandaag de deuren opent op de Triomflaan 201 in Oudergem, in het ziekenhuiscomplex Delta, biedt een uitgebreid aanbod aan verse en gezonde producten aan (fruit, groenten, bio), een grote variëteit kant-en-klare maaltijden, voor alle consumptiemomenten van de dag (snack, bereide maaltijden, ...), vlees, gevogelt, vis, net als kruiden en assortiment basisproducten van Carrefour om het aanbod te vervolledigen.

Het is de vijfde Expresswinkel die opent in een ziekenhuis, en zelfs de zesde, als je de Express tegenover het Brugmannziekenhuis in Jette meetelt. "Carrefour heeft de bedoeling om de expansie in dit domein door te zetten in 2018", aldus de retailer.

Een aanbod op maat

"De Express-formule leent zich uitstekend voor implementatie in een ziekenhuis, met zijn basisaanbod en een reeks producten die inspelen op wat klanten willen", legt Carrefour uit.

In de nieuwe winkel in Oudergem is een rayon drogisterij, net als een reeks artikelen voor incontinentie, een mooi aanbod aan geschenken en kleine zoetigheden om patiënten te verwennen, champagne om een gelukkig moment te vieren, babyproducten, een sinaasappelpers, brood en gebakjes die terplaatse afgewerkt worden, een koffiemachine, ... . 

Het aanbod wil in spelen op wat alle zieken, bezoekers, maar ook het personeel van het ziekenhuis willen. Het Deltaziekenhuis voorziet al meer dan 500 bedden, ministens 110.000 opnames per jaar en bijna 100.000 urgentie-opnames, en moet op termijn ook een home en appartementen omvatten.

Carrefour is sinds 10 jaar aanwezig in ziekenhuizen met de Express in Luik (La Citadelle), Brussel (St Luc, Brugmann en Delta), La Louvière (Tivoli), Kortrijk (AZ Groeninge).

 

Auteur: 

d.soenens@gondola.be

categorie: 

ISM - Side - NL

Laatste productlanceringen

Kärcher FC3 Premium