Carrefour brengt 10 appellations in BIB

De bag in box is steeds populairder, vooral nu het barbecue- en tuinpartyseizoen eraan komt. Het aanbod in AOP’s in dit formaat is tot nu toe echter beperkt. Daar brengt Carrefour nu verandering in met een selectie van tien Franse appellations, onder de noemer  “Cosy Wine”.

 

Grote wijnen in BIB-formaat: een fantastisch idee voor een echte Belgische Bourgondische barbecue. Carrefour durfde het aan om tien Franse appellations te brengen in dit formaat onder de noemer “Cosy Wine”. De wijnen worden verpakt in een stevige box. De eigenlijke wijnzak laat de consument toe zijn geopende BIB nog wekenlang te bewaren, als hij dat onder de goede temperatuur doet.

 

Het assortiment bevat een hele reeks rode wijnen waaronder onder andere een Macon, een Bergerac, een Côte du Rhône Villages, een Rasteau en een Corsicaanse AOP uit 2015 en een Anjou en een Gigondas uit 2014. Qua witte wijn kan de consument kiezen uit een Saint Veran, een Bergerac onder de vorm van een Château Grand Borie en een Château de Jad, een Entre-Deux-Mers, allemaal uit 2015. Ook liefhebbers van rosé komen aan hun trekken met een Tavel uit 2015.

 

Kers op de taart is  een Graves Château Moulinat uit 2014 die in 2015 de gouden medaille in de wacht sleepte van Gilbert & Gaillard. Deze Haut Médoc kan vijf jaar bewaard worden. 

 

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen