Albert Heijn opent winkel in Ternat

Albert Heijn opende vandaag een nieuwe vestiging in Ternat. De winkel die zich uitstrekt over 1.450m2 is meteen ook de 40ste vestiging in België. Het bewijs dat de honger van Albert Heijn naar nieuwe vestigingen nog lang niet gestild is.

 

“De inwoners van Ternat zijn duidelijk tevreden met de komst van Albert Heijn. Voor de deuren openden, stond er reeds een lange wachtrij kooplustigen aan te schuiven”, verklaart Albert Heijn. De winkel die neerstreek in de Morettestraat 18 in Ternat strekt zich uit over een oppervlakte van 1.450m². Klanten vinden er zo’n 14.500 artikels waaronder Belgische toppers en typisch Hollandse producten als duovla, drop en pindakaas. Bovendien worden er ook 50 lokale mensen tewerkgesteld.

 

De nieuwe winkel inTernat is de 40ste Albert Heijn-vestiging en de 3de in de provincie Vlaams-Brabant. Daarnaast is het ook de 6de winkel van Peeters-Govers. “We zijn ontzettend blij dat we opnieuw een kruidenier kunnen openen in Vlaams-Brabant en dit keer in het mooie Ternat. Het hele team heeft hier een ongelofelijk mooie prestatie weg gezet. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen. Zo kunnen we de persoonlijke kruidenier zijn die persoonlijke service en een verrassend assortiment aan Hollandse prijzen biedt”, reageren de eigenaars.

 

De opening van deze nieuwe winkel past perfect binnen de expansiestrategie die Albert Heijn momenteel voert. Zo opende de Nederlandse retailer eerder dit jaar onder meer winkels in Ronse en Hasselt en staan steden als Zaventem en Lokeren nog op de planning voor dit jaar. Daarnaast zou er volgend jaar nog een nieuwe vestiging in Leuven openen. Benieuwd welke vestigingen er nog zullen volgen…

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen