25ste Bon’Ap opent in voormalige Buurtslagers-slagerij in Lidl Ninove

Donderdag opent Bon’Ap zijn 25ste maaltijdwinkel in de voormalige Buurtslagers-slagerij in Lidl Ninove. Het verkooppunt strekt zicht uit over 700 m2 en biedt plaats aan 15 medewerkers. Daarnaast openen deze zomer ook vestigingen in Oudenaarde, Aalst en Lebbeke.

 

Na 9 maanden verbouwen en een investering van ruim 1 miljoen euro wordt de voormalige Buurtslagers-slagerij in Lidl Ninove vervangen door een Bon’Ap-maaltijdwinkel. Deze winkel strekt zich uit over 700 m2 en biedt plaats aan 15 medewerkers. Naast vers vlees, ambachtelijke vleesbereidingen en charcuterie vinden klanten er ook bereide maaltijden, belegde broodjes, verse soepen en handig verpakte diepvriesartikelen. Bovendien kunnen klanten er ook ter plaatse eten.

 

En dat is niet alles. De keten wil deze zomer ook nieuwe vestigingen open in Oudenaarde, Aast en Lebbeke. Dat brengt het totaal aantal Bon’Aps in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen op 12 winkels.

 

Bon’Ap wordt uitgebaat door de groep Meat&More dat ook 170 Buurtslagers-winkels in zijn bezit heeft die gevestigd zijn in supermarkten zoals Delhaize en Carrefour. De volledige productie en distributie van de groep is gecentraliseerd in de hoofdzetel in Aalter. Het succes van Buurtslagers en Bon’Ap is onder meer te danken aan die centrale aanpak.

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen