125 Delhaizewinkels gerenoveerd in 2017

Delhaize kondigde aan dat het in totaal 120 winkels wou renoveren in 2017. De supermarktketen heeft dat doel overtroffen, met 125 stuks in totaal. De laatste winkel die gerenoveerd werd is die in Lokeren.

 

Oorspronkelijk zouden 120 verkooppunten gerenoveerd worden dit jaar. Uiteindelijk zijn het er vijf meer geworden. Het zijn vooral de zelfstandigen die het gaspedaal induwden, want het zijn 100 onafhankelijke winkels die het nieuwe concept aangemeten kregen. Daarbij komen nog eens 25 geïntegreerde winkels, waarvan er normaal gezien maar 20 van zouden gedaan worden.

 

De investering door de zelfstandige uitbaters heeft als gevolg dat het aantal winkels dat heringericht werd verdubbelde tegenover het jaar ervoor, toen er 64 winkels onder handen genomen werden, waarvan 15 geïntegreerde. "Ik ben trots om u de 25ste vernieuwde supermarkt te presenteren", verklaarde Xavier Piesvaux, CEO van Delhaize. "Vanaf vandaag kunnen onze klanten shoppen in een gloednieuwe winkel in Lokeren. Samen met de 100 renovaties in ons zelfstandigennetwerk brengt dat het totaal op 125. Een indrukwekkende werk, moet ik zeggen. Mijn felicitaties aan de afdeling retail en techniek.

Auteur: 

d.soenens@gondola.be

categorie: 

ISM - Side - NL

Laatste productlanceringen

Kärcher FC3 Premium