Nieuwe Shoe Discount-winkels op komst?

Euro Shoe Group, het moederbedrijf van winkelketens Shoe Discount, Avance en het Nederlandse Bristol, wil haar winkelbestand in België en Nederland fors uitbreiden. Er is sprake van “tientallen” nieuwe winkels.

 

Opmerkelijk nieuws uit de Nederlandse retail: schoenenwinkelketen Bristol wil minimaal tientallen nieuwe vestigingen openen. Opvallend in een periode waarin de ene na de andere fashion retailer overkop gaat bij onze zuiderburen. Zo verdwenen vorig jaar onder andere Scapino, Dolcis en V&D uit de winkelstraat.

 

Euro Shoe Group, het Belgische moederbedrijf van de keten, heeft bij monde van een woordvoerder die ambitie bevestigd. Meer zelfs, er zijn plannen voor Nederland én België. Hoeveel extra winkels er precies bij zouden komen, is niet duidelijk. "Maar het gaat om een interessant aantal, zeker tientallen", aldus de woordvoerster van het retailbedrijf aan RTL-Z.

 

De retailgroep zou binnenkort meer duidelijkheid verschaffen over de expansieplannen. Dan komen we te weten of we binnenkort winkelopeningen of -overnames van Shoe Discount en Avance mogen verwachten.

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen