Tom&Co breidt verder uit in Frankrijk

De Belgische marktleider in huisdieren Tom&Co, dat deel uitmaakt van de Delhaize Group, opent vandaag zijn tiende filiaal op Frans grondgebied. Met de opening van de nieuwe gefranchiseerde winkel in de stad Hazebrouck breidt Tom&Co zijn zichtbaarheid in Frankrijk verder uit.

 

Belgische huisdierenketen Tom&Co mocht vandaag zijn tiende winkel in Frankrijk openen. Het filiaal in Hazebrouck heeft een oppervlakte 475 m2 en wordt uitgebaat door Dimitry Notte, die al meer dan twee jaar actief was als directeur in een ander Tom&Co-filiaal. Eerder al opende de keten drie eigen winkels in het noorden van Frankrijk en zes vestigingen die door een onafhankelijke ondernemer worden beheerd. Met de opening van de winkel in Hazebrouck breidt Tom&Co zijn zichtbaarheid op Frans grondgebied verder uit en plant verder nog vier vestigingen te openen in 2016. Hiervoor liet het Belgische bedrijf zijn oog vallen op Livry-Gargan, Bergues, Rennes Saint-Grégoire en Bretigny-sur-Orge.

 

Sinds de oprichting in 1991 opende huisdierspecialist Tom&Co 133 vestigingen verspreid over België en Luxemburg, waarvan 10 in Frankrijk.

 

Auteur: 

Coralie Gilissen

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen