Tot een week wachten voor thuislevering Delhaize

De vernieuwde online boodschappendienst van Delhaize, waarbij internetaankopen aan huis geleverd kunnen worden, is een groot succes. Zo groot, dat de wachttijden oplopen tot een week.

 

Eind augustus integreerde Delhaize de thuisleveringsdienst Caddyhome in haar algemene online shop Delhaize.be. Sindsdien kunnen alle producten uit de webshop ook aan huis geleverd worden. De vraag is echter zo groot, dat klanten daar even geduld voor moeten uitoefenen. Delhaize krijgt naar eigen zeggen honderden bestellingen per dag binnen. In steden als Brussel en Antwerpen bedraagt de wachttijd daardoor minstens vijf dagen. In Gent kan het zelfs een week duren tot je je boodschappen krijgt.

 

“We komen tegemoet aan een vraag die duidelijk bestond, maar tot voor kort nog niet ingelost werd," zegt woordvoerder Roel Dekelver in De Tijd. "We zijn nog maar net bezig, en dan is het logisch dat er nog kinderziektes zijn. We gaan op korte termijn de capaciteit verhogen en kijken hoe we de bestelwagens nog beter verschillende leveringen kunnen laten combineren. Dat zou de wachttijden op korte termijn redelijker moeten maken.” 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen