HelloFresh nu ook beschikbaar in Wallonië

Vanaf nu kunnen ook Franstalige Belgen de maaltijdboxen van HelloFresh bestellen. Tot voor kort werden de maaltijdpaketten enkel in Vlaanderen en Nederlandstalig Brussel bezorgd, maar sinds juli wordt ook overal in Wallonië en Franstalig Brussel geleverd. 

 

De introductie van HelloFresh in het Franstalige gedeelte van België is een volgende stap in de uitbreiding van het bedrijf naar de rest van de wereld. Momenteel is de online foodspeler al actief in Vlaanderen, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Nu Wallonië aan dat lijstje toegevoegd wordt, houdt HelloFresh zich voor om ook héél de regio te bedienen. "In tegenstelling tot andere leveranciers van maaltijdboxen beperkt HelloFresh zich niet enkel tot stedelijke gebieden maar levert ze zelfs tot in de kleinste dorpjes in de Ardennen", klinkt het.

 

Vraag groot

 

“In de afgelopen vier jaar groeiden we sterk in Nederland en ook in Vlaanderen zijn onze boxen heel erg populair. Er was veel vraag vanuit Franstalig België om ook hun noden te beantwoorden. Daarom willen we verder uitbreiden naar de rest van België, zodat iedereen kan genieten van de service en topkwaliteit van HelloFresh”, zegt Maartje Frederiks, oprichtster van HelloFresh in België en Nederland, over de expansie.

 

HelloFresh is een Duitse start-up die sinds 2015 in (Nederlandstalig) België aanwezig is. Het bedrijf was de eerste in ons land om maaltijdboxen, met daarin recepten en hun ingrediënten, aan te bieden op de Belgische markt.

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen