Coolblue heeft de besteltijd op zondagavond in België veranderd. Om te genieten van de levering op de volgende dag moest men voor 20 uur bestellen. Nu is dat 23:59.

"Tot voor kort konden Coolblue klanten in België op zondagavond tot 20:00 uur hun online bestelling plaatsen om die de volgende dag in huis te hebben. Vanaf 26 maart breiden we de besteltijd uit tot 23:59 uur. Voor maandag tot zaterdag was dit al het geval”, zegt Matthias De Clercq, manager van Coolblue België.

Volgens hem blijkt zondagavond namelijk een avond waarop veel mensen nog even online gaan om een gewenst product te bestellen. “Vandaar dat wij deze ruimere bestelmogelijkheid in België introduceren”, zegt hij.

 

Beste webwinkel van Nederland

Coolblue is in Nederland overigens gekozen tot ‘Beste Webwinkel’. De online retailer sleepte voor de vierde keer in vijf jaar deze prijs van de Shopping Awards 2017  (voorheen Thuiswinkel Awards) in de wacht. Coolblue won tevens de prijs voor de beste webwinkel voor consumentenelektronica en de publieksprijs in de categorie Elektronica & Telecom.