Belg aan het hoofd van PostNL België

Sinds begin dit jaar staat er met Rudy Van Rillaer een Belg aan het hoofd van PostNL België. De nieuwe Managing Director wil PostNL tegen 2020 uitbouwen tot een onmisbare speler op de Belgische markt.

 

Rudy Van Rillaer bekleedde diverse  directiefuncties binnen PostNL Belgie en is sinds 1 januari 2016 de nieuwe topman van de Belgische tak van het Nederlandse postbedrijf. “De benoeming van Rudy Van Rillaer als Managing Director van PostNL België kadert in de verdere ontwikkeling van de Belgische markt”, klinkt het. PostNL is immers erg ambitieus over het potentieel in België.

 

Tegen 2020 willen wij met PostNL België een onmisbare speler op de Belgische markt zijn. We streven ernaar om dé aanbieder van post-, pakketten- en logistieke oplossingen in specifieke markten te zijn.” zegt Van Rillaer.

 

PostNL wil vooral op de kar van de groeiende e-commercemarkt springen. “E-commerce wordt steeds belangrijker, ook in België. Wij bieden onze klanten een totaal logistiek netwerk. Zowel voor kleine als grote pakketten, voor internationale zendingen, voor leveringen die bv. ook een installatie of montage vragen als voor dienstverlening binnen de farmaceutische sector brengen wij nu al totaaloplossingen. Dankzij de nieuwe Belgische structuur kunnen we optimaal inspelen op de behoeften van onze Belgische klanten.”

 

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen