Amazon Premium voortaan bij u beschikbaar

Amazon lanceert zijn programma Amazon Premium in België via zijn Frans platform. Voor 49 euro per jaar kunnen de klanten van Amazon.fr in België op een werkdag van een gratis en onbeperkte levering genieten.

 

De Belgische consumenten hebben vanaf nu toegaan tot het Premium Amazon programma. Concreet kunnen ze voor 49 euro per jaar genieten van een gratis levering op een werkdag, maar ook sneller toegang krijgen tot de flash sales. Ze zullen eveneens toegang krijgen tot de gratis voorraad van foto’s op Amazon Cloud Drive en ook elke maand toegang krijgen tot een elektronisch boek (binnen een selectie van meer dan één miljoen boeken op de Kindle Owners Lending Library). Jongeren van 18 tot 24 jaar betalen het eerste jaar 24 euro.

 

“Om de kosten te dekken moet je 12 à 14 aankopen per jaar maken”, merkt Frédéric Duval, country manager van Amazon Frankrijk, op. Vandaag de dag hebben wereldwijd al drie miljoen mensen zich geabonneerd op Premium gedurende de derde week van december.

 

Alleen op Amazon.fr verkrijgbaar

 

Toch zullen niet noodzakelijk alle Belgen van dit programma genieten. Consumenten uit het noorden van het land bezoeken namelijk eerder amazon.com, amazon.uk of amazon.de voor hun online aankopen. De dienst is momenteel enkel beschikbaar op het Franse platform en richt zich voortaan tot de Franstalige consumenten.

Auteur: 

Carole Boelen

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen