Oktober 2018

 

Delitraiteur lanceert Eat&Go, een concept tussen restaurant en retail

 

Channel blurring: zowat iedereen is ermee bezig. Bij jumbo, Delhaize Nijvel en Carrefour Mont-Saint-Jean lopen pioniersprojecten. Vandaag komt ook Delitraiteur voor de dag met een concept op maat dat weleens de missing link zou kunnen vormen tussen de premium buurtwinkel en een restaurant waar je terechtkunt voor een snelle maar kwaiteitsvolle hap. De keten ontwikkelt zich al rond de stations. Of er ook een franchiseformule ontwikkeld zal worden is voorlopig nog de vraag. 

Magazine Summary

Actoren:
  • Delhaize, nieuw concept
  • APLSIA
  • Franchise
  • Delitraiteur Eat&Go
De Feiten:
  • Actua
  • Infovers
De Markt:
  • Warme sauzen
  • Kazen
  • Diepvries
  • Bereide schotels
  • Eindejaar
  • Dit is nieuw!
Vakmanschap:
  • Biowinkels
  • Onderhandelingen
  • Wijnecho's
Vrijuit:
  • Agenda
ISM - Side - NL