Variaties op gerookte zalm van Labeyrie

De gerookte zalm-variaties van Lebeyrie worden al decennialang beschouwd als uitzonderlijke producten. Maar Lebeyrie erkent ook de noodzaak om te innoveren en nieuwe wegen in te slaan. Daarom heeft het merk voor de komende winter van 2011 gekozen voor drie recepten die dit welbekende product tot iets heel bijzonders maken. De recepten bieden de consument de kans om geheel nieuwe smaakervaringen te beleven. Vergeet u verder maar wat u van gerookte zalm dacht te weten. Onder de naam “Tentations” (Verleidingen) biedt Labeyrie een assortiment gerookte zalm-gerechten die zijn bereid met zeldzame soorten rookhout en op smaak zijn gebracht met diverse kruiden. Deze drie recepten zullen de smaakpapillen van zowel de kenner als de gewone consument tijdens de eindejaarsfeestdagen strelen en misschien ook verrassen. Een streven naar gastronomisch raffinement dat eigen is aan Labeyrie en waaraan de gerookte zalm zijn voortreffelijke smaak ontleent.

Tentation 1: Noorse zalm gerookt op beukenhout & citroenschilletjes. Deze lichte, verse zalm heeft de zachte aroma’s van het beukenhout aangenomen, die de consument herinneren aan een wandeling in het bos.

Tentation 2: Noorse zalm gerookt op beukenhout en in een jasje van dille en basilicum. De versheid van dille en basilicum brengt de milde geuren van de malse zalm tot uiting.

Tentation 3: Noorse zalm gerookt op wijntakken met fijne champagne & rode bessen. Een elegant recept dat voor de consument zal een inwijding in verrassende en luxe geneugten zal betekenen.

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Non Food
Side banner - Ingenico ePayments