TRS - Future of Food

The Retail Society - Future of Food
donderdag, 20 april, 2017 - 11:00

 

SCHRIJF JE HIER IN >

 

Vandaag de dag is de voedingsindustrie in volle transformatie. Retailers en merken worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en grondige veranderingen op gebied van ons voedingssysteem. Maar wat is uw rol in al deze ontwikkelingen, zowel maatschappelijk als economisch en commercieel?

 

Bevindt de massaproductie zich in een overgangsfase? En welke richting gaat zij dan uit? Moet u als merk of retailer uw communicatiestrategie aanpassen? Uw huidige methoden zouden namelijk snel hun limiet kunnen bereiken.  

 

Deze inspirerende sessie maakt u als lid van The Retail Society klaar voor de toekomst. Een destabiliserende maar noodzakelijke sessie, in lijn met de toenemende invraagstelling van de consument. Een panel van experts helpt u die beslissende stap richting verandering te zetten.

 

Programma:

11:00  Welcome
11:30  Willy Borsus, Minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO's, Landbouw en Maatschappelijke integratie belast met het beleid inzake het spoorwegsysteem en met de regulering van het spoor- en luchtverkeer

11:50  Panel 1 : - Claude & Lydia Bourguignon, LAMS21
                              - Alexandre Terlinden, CEO Delitraiteur
12:10  Panel 2 : - Ivan Sabbe, CEO ISPC
                             
- Nicolas Lambert, CEO Fairtrade
                             - Mahaut de Lesquen, Directrice Belgique Bio c' Bon
                           
 - Alexis Descampe, CEO färm.coop
12:30  Networking lunch

Plaats: Kasteel van Bouchout, Meise

 

Members The Retail Society - Food Retail: Gratis toegang

Members The Retail Society - Non-Food en Digital : 100€

Non-members The Retail Society: € 250,00  (of contacteer Sevada Abelian s.abelian@gondola.be om uw membership te activeren)

 

SCHRIJF JE HIER IN >

 

Contacteer Rajae Elantari r.elantari@gondola.be  voor meer informatie over deze sessie.