TRS - Future of Food

The Retail Society - Future of Food
donderdag, 20 april, 2017 - 11:00

 

SCHRIJF JE HIER IN >

 

Vandaag de dag is de voedingsindustrie in volle transformatie. Retailers en merken worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en grondige veranderingen op gebied van ons voedingssysteem. Maar wat is uw rol in al deze ontwikkelingen, zowel maatschappelijk als economisch en commercieel?

 

Bevindt de massaproductie zich in een overgangsfase? En welke richting gaat zij dan uit? Moet u als merk of retailer uw communicatiestrategie aanpassen? Uw huidige methoden zouden namelijk snel hun limiet kunnen bereiken.  

 

Deze inspirerende sessie maakt u als lid van The Retail Society klaar voor de toekomst. Een destabiliserende maar noodzakelijke sessie, in lijn met de toenemende invraagstelling van de consument. Een panel van experts helpt u die beslissende stap richting verandering te zetten.

 

Programma:

11:00: Welcoming

11:30: Claude en Lydia Bourguignon, internationaal befaamde landbouwexperten

11:50: Willy Borsus, Minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO's, Landbouw en Maatschappelijke integratie belast met het beleid inzake het spoorwegsysteem en met de regulering van het spoor- en luchtverkeer

12:10: Round table

Ivan Sabbe, CEO - ISPC

Nicolas Lambert, CEO - Fairtrade

Alexandre Terlinden, CEO - Delitraiteur

Mahaut de Lesquen, Directrice Belgïe - Bio c' Bon

Alexis Descampe, CEO - färm.coop

12:30: Networking lunch

 

Plaats: Kasteel van Bouchout, Meise

 

Members The Retail Society - Food Retail: Gratis toegang

Members The Retail Society - Non-Food en Digital : 100€

Non-members The Retail Society: € 250,00  (of contacteer Sevada Abelian s.abelian@gondola.be om uw membership te activeren)

 

SCHRIJF JE HIER IN >

 

Contacteer Rajae Elantari r.elantari@gondola.be  voor meer informatie over deze sessie.