Stabilo in het smartphonetijdperk

Design, praktisch en modern
Als er één producent van kantoorartikelen was die te vrezen had van het informaticatijdperk, was het wel Stabilo! En toch, en toch… Kent u het gamma Stabilo Easy nog? De ergonomische balpennen met groeven die niet uit de hand gleden, zodat elk kind automatisch de perfecte schrijfhouding aannam. Wel, vandaag heeft Stabilo zijn Easy-gamma uitgebreid naar volwassenen toe, met nieuwe producten die aangepast zijn aan hun communicatiegewoonten.

Stabilo Smartball dient niet alleen om ermee op papier te schrijven, met het handige tactiele topje kan je er ook op een touchscreen mee aan de slag. Gedaan met de vuile vingers op je smartphone of tabletcomputer, een troef die de gebruikers zeker zullen appreciëren. Een jury van 44 internationale experten bekroonde de Stabilo Smartball trouwens recent nog met de IF product design award 2012.

En daar blijft het niet bij. Stabilo komt ook nog eens voor de dag met de Stabilo Smartgraph, die eveneens zijn plaatsje heeft bij de notebook of smartphone. Met zijn extra brede gom (die geen sporen nalaat) aan het uiteinde is hij ideaal om mee te tekenen en te schrijven. Dankzij deze twee innovaties creëert Stabilo een nauwe band met de smartphonegeneratie en bewijst het bedrijf dat de kantoorbenodigdheden nog steeds een belangrijke rol te spelen hebben.

Recente productlanceringen

  • Non Food
  • Food
  • Food
Side banner - Ingenico ePayments