SHOPPER & TRADE MARKETING INSPIRATION CONFERENCE

donderdag, 6 juni, 2019 - 14:30 tot 17:30

 

Hoe succesvol inspelen op de multichannel shopper journey?

 

Met de groei van e-commerce in non-food & food, de herpositionering van hard discounters, het groeiend belang van convenience stores, de opmars van low end retailers, en de blurring van foodretail & foodservice, meer dan voldoende redenen voor een congres over de shopper journey.

Het klassieke supermarktmodel staat voor een heuse revolutie. Tot voor kort was het analyseren van de consument eenvoudig. Voor haar aankopen ging de consument gewoon naar de supermarkt.  Vandaag de dag zorgt de versplintering van de consumentenpopulatie voor een explosie van verkoopkanalen. Naast de klassieke supermarkt moet een shopper en trade marketeer antwoorden vinden op: e-commerce ,een herpostionering van harddiscounters, opmars van convenience stores, low end retailers, blurring tussen foodretail & foodservice, out-of-home service points, enz..

 

Hoe ga je van een mono aanpak naar een multi aanpak? Verschilt offline aankopen van online aankopen? Hoe ga je om met de nieuwe positionering van de hard discounters? Hoe pak je daar promo aan? Convenience stores zijn supermarkten geworden. Of toch niet? Hoe zorg je voor een balans tussen low end retailers en klassieke supermarkten? Hoe zit het met shopper & trade marketing innovaties op de winkelvloer? Wat kan een nieuwe technologie als A.I. je bieden?

 

Waarom u dit congres niet mag missen :

- Krijg inzicht in hoe verschillende verkoopkanalen met hun shoppers omgaan

- Maak kennis met succesvolle cases van leveranciers en retailers

- Verneem van retailers wat zij verwachten van de relatie met leveranciers

- Ontmoet collega’s en klanten om kritische reflecties te maken over de uitdagingen waarvoor de trade & shopper marketeers vandaag en morgen staan
 

 

Wat zeggen de deelnemers:

- 'Learnfull' for starters and 'oldies' . (4 healty pets)

- Tijd om nieuwe inzichten op te doen, kennis te challengen. (Savencia)

- Conférences très intéressante et ouvrant de très intéressantes pistes de réflexions. (Mamma Luccia)

- Good networking event, good update on the current trends. (Unilever)

- Very diverse, good mix of speakers, very concrete

- Inspiring / Great Examples (Delhaize)

- Very inspiring session with clear examples. Motivates to go and work further on how to reach/convince our customers (newly recruited) buyers (Johnson&Johnson)

- Très intéressante. A mis en avant des entreprises et méthedologie actuelles et futures pas nècessairement très connus  (Carrefour)

- A great inspiration for thinking a 3 year strategy (Intermarché)

 

Locatie : Parker Hotel Brussels Airport in Diegem