-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
vakbeurzenOp 28 Mars pendant une taille d'enceinte le jour de Shopper prévu: Serge Papin. Le chef de la direction en distribution alimentaire français Système U un grand joueur et a un oeil pour l'innovation numérique. La conversation qu'il portera sur la vente o (...) avec Richard Caillat (directeur général de groupe HighCo)
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?