Bio energy

Pure Bio Energy

Met Pure Bio Energy brengt Import and Marketing of Drinks (IMD) de eerste energiedrank die afkomstig is van biologische landbouw op de Belgische markt. Daarmee wordt zowel ingespeeld op de populariteit van energy drinks, als op de trend rond biologische voeding.

 

Het merk onderscheidt zich van andere energy drinks, die vaak een eerder ongezond imago hebben, door geen gebruik te maken van bewaarmiddelen, artificiële kleurstoffen, of artificiële aroma's. Bovendien bevat het geen taurine, het typische ingrediënt van de meeste energiedranken. En dat is een bewuste keuze, zo blijkt. “Studies hebben aangetoond dat synthetisch geproduceerde taurine geen positief invloed op ons organisme heeft. Het stimulerend effect van Pure Bio Energy komt van de combinatie van natuurlijke cafeïne, rietsuiker en fruitsap”, klinkt het bij IMD.

 

Verder bevat Pure Bio Energy enkel natuurlijke ingrediënten: mineraalwater, sinaasappelsap (8%), wortelsap (2%), en natuurlijk aroma van perzik. Zo wil IMD ook inspelen op de gezondheidstrend, en een alternatief in de categorie energy drinks bieden voor de bewuste consument. “De consument eist gezonde producten die op een verantwoordelijke manier geproduceerd worden. In het segment van de energiedranken, is de vraag naar een stimulerende drank zonder negatieve invloed op het organisme ook sterk toegenomen. Deze biodrank beantwoordt aan al die criteria én is een innovatie voor zowel de huidige als potentiële nieuwe consumenten van energiedranken.” 

Recente productlanceringen

  • Non Food
Jobs - Side - NL