-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
De prijs van ruwe
suiker is de hoogte ingegaan. Tussen januari en oktober van dit jaar, is de prijs van ruwe suiker letterlijk verdubbeld, van 14 dollarcent naar 18,5 dollarcent per pound. Dit komt omdat de grootste wereldproducenten -India en Brazilië- een erbarmlijk slecht productiejaar achter de rug hebben (klimatologische reden). Eveneens hebben de grootste consumtpeilanden het moeilijk om hun eigen nationale markten te voorzien, en om aan hun binnenlandse vraag te voldoen.Bron: Morgan Stanley
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?