Ontdek Pirch, de Amerikaanse woonwinkel waar je alles kan testen

Pirch is niet zomaar een winkel voor keuken- en badkamermateriaal. De Amerikaanse retailer biedt een unieke winkelervaring, waarbij de klant letterlijk alles kan uittesten. Elke oven is aangesloten op gas en uit elke douchekop loopt stromend water. Een keuze maken doe je hier door de elektronische producten gewoonweg uit te proberen. Maar dat is niet het enige dat het bijzonder luxueuze concept te bieden heeft...

 

In bovenstaand filmpje neemt Patrick van Rosendaal (directeur van BE NY) je op sleeptouw doorheen de vestiging van Pirch in New York City. Zo legt hij uit dat je er kooklessen kan nemen, douches kan uitproberen en er een koffietje kan krijgen. 

 

Wil je graag deze en andere vooruitstrevende winkelconcepten in NYC bezoeken? Dat kan in oktober van dit jaar. Dan organiseren The Retail Society en Nexxworks samen de Future of Shopping Tour in USA, die je langs Pirch en andere bijzonder verkooppunten gidst. De retailreis duurt vandaag: van zondag 8 oktober tot vrijdag 13 oktober. Het is dus nog niet te laat om u in te schrijven! Klik hier om deel te nemen aan deze bijzondere rondleiding.

 

Meer info over de Future of Shopping Tour USA? Klik hier!