Olvarit: Wereldse smaken voor peuters

Een peuter is geen baby meer, maar ook nog geen mini-volwassene. Toch wordt vaak wel in een van beide leeftijdscategorieën geplaatst, ook op het vlak van voeding. Onterecht, want peuters hebben aangepast eten nodig.

Het assortiment peutervoeding van Olvarit is afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van kinderen tussen 1 en 3 jaar. Om hen bovendien kennis te laten maken met de eetgewoonten van hun ouders, heeft Olvarit haar aanbod uitgebreid met het nieuwe gamma « Wereldse Smaken ».

Dat zijn complete en uitgebalanceerde maaltijden verkrijgbaar in vijf variëteiten afkomstig uit drie wereldkeukens voor drie leeftijdsgroepen.

Twee recepten uit de Franse keuken: De ‘provencaalse stoofschotel met rundsvlees en aubergine’ (12 maanden) en ‘provencaalse groenten met rundsvlees en aardappeltjes’ (18 maanden). De ‘macaronischotel met ham en kaas’ (15 maanden) en ‘spaghetti bolognese met wortel en doperwten’ (12 maanden) zijn Italiaans. Ook de Belgische keuken is vertegenwoordigd met ‘andijvie met varkensgebraad’ (12 maanden).

Het gamma “Wereldse smaken” is vanaf nu verkrijgbaar in het rayon met babyvoeding.

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Food
  • Food
  • Food
Jobs - Side - NL