merci Finest Selection Crispy

merci Finest Selection Crispy

Storck lanceert dit najaar merci Finest Selection Crispy, een nieuwe variant met enkel chocolade met nootjes. De nieuweling krijgt een groene verpakking, en bevat 3 exclusieve smaken.

 

Naast de rode (assorti), blauwe (melk) & bruine (puur) varianten, is er nu dus ook een groene doos merci chocolade. Deze bevat 4 variëteiten met hazelnoot en amandelen: de reeds bestaande melk-amandel-hazelnoot, en ook 3 nieuwe smaken die exclusief bij de Crispy-variant te vinden zijn. De meest in het oog springende nieuwe smaak is wit-krokante amandel, want het is de eerste keer dat merci Finest Selection uitpakt met witte chocolade. Een tweede nieuwe smaak bestaat uit pure merci-chocolade en fijne stukjes amandel. Tenslotte is er nog melk-torrone, melkchocolade wordt in deze smaak gecombineerd met stukjes witte amandel en nougat met honing.

 

Met de groene doos wil merci haar gamma naar eigen zeggen vervolledigen. Tot voor kort was er immers geen specifieke  geschenkchocolade voor de liefhebbers van chocolade met nootjes. Om de nieuwe lancering te ondersteunen, lanceert het merk een nationale TV-campagne en wedstrijden in Femmes/Libelle en op merci.be. Ook in het winkelpunt krijgt merci Finest Selection Crispy de nodige aandacht dankzij displayuitstallingen, animaties en het nodige bijhorende promotiemateriaal.

 

 

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Non Food
Jobs - Side - NL