INN'awards

 

Prijsuitreiking INN'awards 2014:

24 april 2014

Kinepolis Brussel

Eeuwfeestlaan 20

1030 Brussel

Website


 

De INN’awards zetten innoverende producten in de kijker!

 

De wereld zou maar triest zijn als er geen hoop was op vooruitgang. En onze supermarktrekken zouden er waarschijnlijk beginnen uitzien als die van het voormalige Oostblok, als onze industriëlen niet voortdurend investeerden in de ontwikkeling van nieuwe producten. Innovatie betekent groei, vooral als deze perfect weet in te spelen op de immer veranderende behoeften van de consument en deze bedenkt met producten die smakelijker, gezonder, gebruiksvriendelijker, origineler, milieubewuster en gedurfder zijn dan wat hij voordien kende.

Al acht jaar lang wikt en weegt Gondola de nieuwe producten die tijdens het voorbije jaar op de markt kwamen en bekroont het blad voor de professionals van de retail en de FMCG de meest vernieuwende artikelen. De principes die ons magazine hierbij in acht neemt zijn daarbij steeds dezelfde gebleven.

Het eerste principe is het niet-commerciële karakter van het project:

De laureaten worden niet behandeld als ‘klanten’. Ze hoeven geen royalty’s te betalen aan de organisator, wat de onpartijdigheid alleen maar ten goede komt. De evaluatie van de ingeschreven producten wordt begeleid door de experts van de twee belangrijkste marktstudiebureaus: Nielsen en GfK Panel Services. Deze zorgen voor het cijfermateriaal dat aan de jury een objectief criterium verschaft om te oordelen of de lancering van een product op de goede manier is gebeurd, ongeacht de kenmerken ervan. Hoe heeft de consument het artikel ontvangen? Hoe is de producent tewerk gegaan om deze innovatie in de kijker te zetten?

Het tweede principe betreft de expertise van onze partners:

Als organisator van de INN’awards neemt Gondola Magazine vooral de rol van facilitator op zich. We zijn er bijzonder trots op dat we er gedurende al deze jaren in geslaagd zijn een zo groot aantal aankoopverantwoordelijken, experts in marktstudies en specialisten rond ons te verzamelen. We nemen dan ook graag deze gelegenheid te baat om al die mensen te bedanken voor hun zeer gewaardeerde medewerking aan dit initiatief!

 

Schrijf uw innovaties in tot en met 7 maart 2014!