Herken jij de "gemixte" Tomorrowland-nummers van Lidl?

Voor het dancemuziekfestival Tomorrowland steekt warenhuisketen Lidl verse groenten en fruit in een muzikaal kleedje. Drie dj’s mixen met blenders, groenten en fruit de leukste sounds. Dat doen ze natuurlijk niet zomaar. Wie één van de liedjes juist raadt, maakt kans op een duo-ticket voor Tomorrowland!

Tussen 6 en 17 juli kan iedereen elke werkdag op www.lidlblendtest.be zijn of haar (muziek)kans wagen om te raden welk nummer de dj’s naspelen met blenders, staafmixers, sapcentrifuges – en natuurlijk verse groenten en fruit. Alle nummers zijn authentiek ‘gemixt’ uit geluiden afkomstig van het blenden van aardbei, het versnijden van komkommer, etc. Een muzikaal-technisch huzarenstukje. Wie het nummer juist raadt, maakt kans op een full duo madness pass voor Tomorrowland 2015. Alle winnaars genieten drie dagen lang met partner van het unieke festival en verblijven vier dagen in een klaargezette tent met verse producten uit de Lidl-festivalshop.

Net als vorig jaar is de warenhuisketen opnieuw partner van het muziekfestival in Boom. Festivalgangers kunnen terecht in de Lidl-festivalshop op DreamVille of ­– en dat is nieuw – in één van de twee juicebars op de festivalweide. De duidelijke focus op verse producten trekt Lidl ook door in de hipste festivalshops van het land.

 

 

 

 

 

Auteur: 

Joram De Bock