Hazelnoten en één vierde cacao

Kwatta om in te bijten

Sinds 1877 is er heel wat veranderd voor chocopastaproducent Kwatta. Halverwege de negentiende eeuw bezat de Nederlander Gustaaf van Emden een cacaoplantage die de naam Kwatta had. Kwatta betekent één vierde en verwijst naar het feit dat één vierde van het chocoladerecept uit cacao bestaat. Terug in Nederland richtte hij in Breda een chocoladefabriek op en kwam hij in 1907 met de eerste verpakte chocoladereep op de markt. De enige afnemer: het Nederlandse leger.

Vandaag vinden we Kwatta chocopasta op basis van pure, witte of melkchocolade terug op vele ontbijttafels. In maart lanceert Kwatta echter een nieuwe variant, eentje met hazelnoten nog wel! Kwatta Choc&Nuts is een crunchy combinatie van Kwatta melkchocolade met krokante stukjes hazelnoot. Naar aanleiding van deze lancering krijgt zowel het volledige Kwatta assortiment als de website (kwatta.be) een nieuwe look.

Tag: 

Recente productlanceringen

Bord-Bia - NL - SIDE