Gemakkelijk genieten met Eru

Een bedrijf dat al 187 jaar actief is in de kaashandel, hoeft wat ons betreft niet veel meer te bewijzen. Dat ERU – genoemd naar oprichter Egbert RUijs – anno 2011 de ene innovatie laat volgen op de andere, leert ons dat de uitvinder van het in Nederland alom bekende Goudkuipje niet op zijn lauweren rust. En zo heeft ERU onlangs een assortiment luxe smeerbare kazen, de ERU specialiteitskazen, op de Belgische markt geïntroduceerd. Over welke kazen gaat het? De ERU Crème de Brie, ERU Chèvre Doux en ERU Crème au Bleu. Elk van deze smeerbare kazen heeft een herkenbare, karakteristieke smaak, mild en roomzacht. Deze kazen zijn uiterst geschikt voor op brood, op toastjes of in gerechten. Wat de gerechten betreft, wil ERU de consument inspireren door op zijn website - www.eru.eu - recepten aan te reiken voor een heleboel ERU kazen, inclusief de specialiteitskazen. Wij beginnen alvast te watertanden bij gerechten als ‘Foccacia met ERU Crème de Brie en gerookte kip’, of wat te denken van ‘Salade met witlof, augurk, rosbief en ERU Crème au Bleu’. Het uitgangspunt van ERU is niet voor niets een aantrekkelijk assortiment aan te bieden voor een consument die steeds veeleisender en beter geïnformeerd wordt. De ERU specialiteitskazen zijn aantrekkelijk verpakt en hebben een luxueuze, maar moderne uitstraling. Daarmee wil ERU de impact in de rayon verzekeren en verder bouwen aan hun succes op de Belgische markt.

Tag: 

Recente productlanceringen

Bord-Bia - NL - SIDE