Feminine, Belgisch, bekroond en doeltreffend

Beantwoordt aan de dagelijkse behoefte aan intieme hygiëne

Het gebeurt niet elke dag dat we hier een product bespreken waarvan de werking en doeltreffendheid zijn getest en beoordeeld door een representatieve jury. Vandaag is zo’n dag. Zestig vrouwen, geselecteerd in functie van hun gebruiksgewoonten, hebben gedurende verschillende weken de intieme wasgel Feminine “Delicate Gel” getest in de intimiteit van hun eigen badkamer, zonder vermelding van naam noch merk, onder de strenge controle van een gespecialiseerd laboratorium.

Het resultaat? De vrouwelijke consumenten waren bijzonder enthousiast en prezen de doeltreffendheid, zachtheid, gevoel van frisheid en de perfecte hygiëne na gebruik. Daardoor won Feminine “Delicate Gel” in 2010 de prestigieuze prijs, “Victoires de la Beauté”, in Frankrijk. Dat is een heel knappe prestatie voor dit op en top Belgische bedrijf uit Waver. Vroeger waren onder andere de lampetkan en azijn verdund in water en later het bidet de voornaamste middelen voor intieme hygiëne. Vandaag biedt Feminine een compleet gamma aan gericht op drie domeinen: hygiëne, frisheid en comfort. Het bestaat uit een intieme gel, een wastablet, doekjes, deodorants en een glijmiddel.

Al deze producten werden klinisch gestest onder gynaecologische controle om een maximum aan zekerheid te garanderen. Feminine is gereferentieerd bij alle grote Belgische retailers. Tot slot kan Marine Bardet, Product Manager van Feminine, ons nog meegeven dat zij hun producten en verpakkingen permanent in vraag stellen: “De sector voor vrouwelijke hygiëne evolueert continu, daarom hebben we net de look van ons hele gamma herwerkt, en zoeken wij steeds naar innovaties om de hedendaagse vrouw zoveel mogelijk comfort, frisheid en hygiëne te kunnen bieden.”

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Food
  • Food
  • Non Food