Express Manhattan: een stedelijk laboratorium

De nieuwe Express is gelegen in hartje Brussel, op een steenworp van het Rogierplein en de Noordwijk. Hoewel het basisconcept van de Express onveranderd is gebleven, werd het in deze pilotstore nog bijgeschaafd en op sommige punten zelfs volledig herwerkt. In afwachting van onze volledige bespreking in de volgende editie van Gondola Magazine, vindt u hier een fotogalerij en enkele sleutelwoorden terug.

Een nieuwe look ‘n’ feel

De kleurcode werd herzien. Het traditionele anijsgroen wordt hier gecombineerd met een warm.

Horizontaliteit

Het meubilair is overwegend laag, waardoor het geheel overzichtelijk blijft. Een nieuwe, zeer efficiënte, check-out balie maakt zijn opwachting.

Bereide maaltijden

Elke dag een menu-aanbod, of beter gezegd drie: ontbijt, lunch en avondmaal. Veel producten, waaronder fruit, worden per stuk verkocht.

Sushi-bar

Een aparte toog biedt de opmerkelijke verse sushi aan die we reeds goed kennen van de hypermarkten.

Broodjes

Een groot aanbod sandwiches die ter plaatse worden samengesteld. Wie dat wenst kan ook zijn soep of pasta opwarmen in de microgolfoven. En tegelijkertijd een beetje surfen dankzij de gratis wifi.

Mobile App

Express experimenteert met een App waarmee je vanop afstand producten kan bestellen vooraleer ze aan een daarvoor voorziene kassa op te halen (van 11 tot 15u).

Auteur: 

Gondola Magazine