Elvea Selezione del Maestro: een premium gamma

Elvea bestaat in 2015 130 jaar, een gelegenheid die het merk niet zomaar aan zich voorbij laat gaan. De marktleider in tomaten-in-blik lanceert speciaal voor zijn verjaardag een premium range onder de naam “Selezione del Maestro”.

 

Het nieuwe gamma gaat een stap verder in luxe en kwaliteit, en bestaat uit drie premium producten. Het meest opvallende van de drie zijn de gele hele gepelde tomaten in blik van Selezione del Maestro, een unicum in de categorie tomatenconserven. Aanvullend lanceert Elvea ook nog een passata van kerstomaten (“passata di datterini”) en dubbel tomatenconcentraat van rode tomaten, beiden 100% Toscaans en van biologische teelt. De duidelijke premium positionering wordt weerspiegeld in de stijlvolle packaging. Waar zwart doorgaans de uitgelezen kleur is voor de verpakking van premium producten, koos Elvea, bekend om zijn “blauwe” tomaten, hier voor donkerblauw.

 

Het nieuwe gamma is een limited edition dat niet in de doorsnee supermarkt verkrijgbaar is. Selezione del Maestro zal wel beschikbaar zijn bij high end retailers zoals Rob, Cru, Bioplanet en Délitraiteur. Daarnaast kan je de producten ook ontvangen door deel te nemen aan wedstrijden. De gele tomaten kan je bijvoorbeeld winnen door deel te nemen aan een selfiewedstrijd. Wij wensen Elvea in elk geval van harte proficiat!

 

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Food
  • Food
  • Food
Jobs - Side - NL