-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Het directiecomité van Delhaize België neemt vandaag de plaats in van het personeel in de supermarkt Saint-Lambert in Luik. Een primeur in de geschiedenis van het bedrijf.
Vandaag heeft het voltallige directiecomité van Delhaize België, waaronder zijn CEO Dirk Van den Berghe, een ander takenpakket dan gewoonlijk. Gedurende een hele dag zullen zij de leiding over de Luikse supermarkt nemen. De directieleden krijgen verschillende posten in de winkel toegewezen: kassa, bakkerij, zuivel, traiteur, vis, wijn, fruit & groenten, enzovoort.
Met het initiatief willen ze het personeel van supermarkt Saint-Lambert belonen, dat de “Customer satisfaction award 2012” van Delhaize won, zeg maar de prijs voor de beste klantenservice. Terwijl de directie achter de kassa plaatsnam, werden zij getrakteerd op een culinaire verrassingsdag.
Foto’s van het personeel voor één dag kan u hier bekijken.
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?