Dilea

Dilea Zero Lactose Vanille Roomijs

Hoe ouder je wordt, hoe minder lactase je produceert. En laat dit enzym nu net verantwoordelijk zijn voor de vertering van lactose of melksuiker. Resultaat is dat één op de vijf Belgen moeilijk zuivelproducten verteert, met maag- en darmproblemen tot gevolg. Heel wat landgenoten laten als gevolg van deze intolerantie alle melkproducten links liggen, waardoor ze een gebrek krijgen aan calcium en vitamine D.

 

Gelukkig is er Dilea Zero Lactose, het enige zuivelgamma op de Belgische markt volledig zonder lactose, maar met dezelfde voedingswaarde als gewone melk. De lactose-intolerante consument kon dankzij Dilea al genieten van “Verse Kaas Smeren en Koken”, maar voortaan kan hij dankzij “Vanille Ijsroom” ook zonder problemen genieten van een heerlijke ijscoupe met een echte melksmaak en vanille.

 

 

Tag: 

Recente productlanceringen

Bord-Bia - NL - SIDE