Diageo blijft innoveren

J&B Manhattan, de 4e kant-en-klare cocktail van Diageo

How to mix drinks” luidde de naam van het eerste handboek voor barmannen. Het was van de hand van Jerry Thomas en werd gepubliceerd in 1862. Maar tijden veranderen. Wilt u vandaag de dag een perfect gemixte cocktail drinken, dan kan u terecht in de supermarkt voor een kant-en-klaar bereidde versie.
Ready-to-serve cocktails zijn al langer aan een opmars bezig. Alcoholhoudende dranken worden meer en meer bij ons thuis geconsumeerd en steeds minder buitenhuis. Kortom, de consument drinkt liever in zijn living, dan in zijn stamcafé. Nadat Diageo, Smirnoff Mojito, Caipiroska en Cosmopolitan lanceerde, is het nu tijd voor J&B Manhattan. Na
Johnnie Walker, ook in handen van Diageo, is J&B de tweede grootste whisky op de markt. Met de J&B Manhattan waagt Diageo zich aan een cocktail die bij het grote publiek misschien iets minder bekend is. Maar vanaf de lancering in oktober wil Diageo daar duidelijk verandering in brengen. In tegenstelling tot de Smirnoff cocktails heeft Diageo voor de J&B Manhattan gekozen voor een klassiek design. De doorzichtige fles laat daardoor de rode veenbessenkleur uitstekend tot zijn recht komen. En het recept? Pure J&B whisky wordt gemengd met veenbessensap en een vleugje limoen. Een kegelvormig glas en een marasquin kers is alles wat u nodig heeft om u vanuit de veiligheid van je eigen huiskamer in het New York van de jaren 50 te wanen.

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Food
  • Food