Chips aangepast aan het smaakpalet van het aperitief!

Chipsproducent Lay’s lanceert de nieuwe subrange ‘Lay’s Sensations Moments’: chipssmaken aangepast aan het smaakpalet van het aperitief. ‘Lay’s Sensations Moments’ vind je vanaf augustus 2011 in de winkel en is in 2 variëteiten beschikbaar. ‘Marinated Roasted Pepper’ en ‘Ham, Cream cheese & Herbs’ geven nét dat ietsje extra als hartig voorafje om je gasten te verwennen. Je krijgt bovendien van Lay’s de ideale serveersuggesties en receptjes om jouw aperitief perfect samen te stellen.

De smaken van ‘Lay’s Sensations Moments’ zijn zo samengesteld dat ze optimaal aansluiten bij de ingrediënten van jouw aperitiefhapjes en -drankjes. Om deze speciale chipssmaken te bekomen, marineert Lay’s eerst de rauwe aardappelschijfjes voor deze gebakken worden. Met als resultaat: twee zachte chipssmaken met nét dat ietsje meer om je gasten extra te verwennen!

Marinated Roasted Pepper: is een gemarineerde, geroosterde paprika chipsvariant met een volle smaak die goed combineert met een frisse dipsaus. Deze chips past perfect bij Parmezaanse of oude kaas, gedroogde worst, pittige gehaktballetjes en/of tapenade van tomaat of basilicum.

Ham, Cream cheese & Herbs: combineert rauwe ham, kruiden en de zachte smaak van roomkaas. De chips combineert heerlijk bij olijven (b.v. gevuld met knoflook, piment of paprika), kippenboutjes, stokbrood-tapenade en tomaat-mozzarella hapjes.

‘Lay’s Sensations Moments’ is verkrijgbaar vanaf augustus 2011 in een verpakking van 150 gram met als richtprijs 1.59 euro

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Food
  • Food