-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Chimay viert in 2012 zijn 150-jarig bestaan. Voor deze gelegenheid brengt de trappistenbrouwerij een rijk geïllustreerd boek uit waarin de geschiedenis wordt beschreven. "Voyages et rencontres aux sources de la trappiste de Chimay" is geschreven door Francis Groff en Marcel Leroy. Het boek is afgelopen vrijdag gepresenteerd in de Auberge de Poteaupré, dicht bij de abdij van Scourmont. Het is gepubliceerd door uitgeverij Acacia.
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?