-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Het aantal Belgen dat een beroep doet op voedselhulp blijft stijgen, terwijl de banken die deze hulpverlening op zich hebben genomen steeds minder worden bevoorraad. De supermarkten controleren hun producten namelijk beter en verspillen dus minder. Bovendien zou de Europese Unie (50% van de giften) vanaf 2014 ook stoppen met zijn bevoorradingen.
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?