-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Met het originele en gedurfde ‘Fruit and Fish’ sleepte het Belgische bedrijf Gilco een award in de wacht tijdens de elfde jaarlijkse Seafood Prix d’Elite-competitie op European Seafood Exposition. ESE is de grootste en meest prestigieuze seafood-beurs ter wereld en vindt nog tot en met 5 mei plaats op de Heizel in Brussel. Gilco is een van de co-exposanten op het Vlaams Paviljoen.
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?