In beeld: de nieuwe concept store van Relay

LS travel retail Benelux heeft het eerste Relay-verkooppunt van de nieuwe generatie geopend in de luchthaven van Zaventem. Deze concept store is de tweede in rij na de wereldpremière in Frankrijk en heeft onder meer een veel grotere oppervlakte die luchtig is ingedeeld en beter tegemoet komt aan de behoeftes van reizigers, een speelruimte voor kinderen en een ‘digitale bar’.

 

 

Het ‘consumer path’ (de weg die de consument aflegt) is volledig herbekeken aan de hand van cross-merchandising. Er zijn 4 merchandisingruimtes ingericht – Gifts, Books, Press & I Eat – om beter aangepast te zijn aan de producten en om bewegingsvrijheid te creëren tussen de verschillende afdelingen. De modulaire structuren zijn aangepast aan de producten en diensten die reizigers verlangen om hun reis van begin tot einde te vergemakkelijken. Ook met ruimere openingsuren (van 5:30 uur tot middernacht en in de zomerperiode tot 2:00 uur) komt de nieuwe Relay-winkel tegemoet aan de behoeftes van reizigers.

 

 

De ‘Digital Bar’ biedt digitale diensten aan die tegenwoordig onmisbaar zijn geworden: gratis wifi, interactieve speelruimtes voor kinderen, webradio, touch screens enz. Relay wil zich zo positioneren als een ware reisbegeleider die ruimte biedt voor ontspanning en plezier, en die tussen twee reizen in de zintuigen aanwakkert met een heldere en opwekkende communicatie: ‘RELAY Be Happy, Be Zen, Be Curious, Be Connected, Be Relax, Be Relay’.

 

 

 

“Het nieuwe RELAY-concept reflecteert werkelijk onze wil om onze producten en diensten te diversifiëren, iets wat we de laatste jaren steeds vaker doen”, verduidelijkt CEO Guillaume Beuscart.

 

De eerste Relay van de nieuwe generatie opent officieel zijn deuren op 1 juli 2015 in de aankomsthal van Brussels Airport.  De opening van de volgende nieuwe Relay is gepland in de vertrekhal van de luchthaven in november 2015. In totaal zullen vijf nieuwe Relay's van de nieuwe generatie hun deuren openen in de nationale luchthaven.

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen