-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Vanaf tien oktober verkoopt Delhaize de bekende cakes en suikerbroden van bakkerij Bloch.
De bekende Gentse bakkerij Bloch sloot in 2008 haar deuren in de Veldstraat in Gent. In 2011 verkocht eigenaar Jacques Bloch de naam door aan Culinoir uit Destelbergen. Culinor werkte nu samen met Stefan Elias, voormalig chef-bakker van bakkerij Bloch, voor de herlancering van de deegwaren.
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?