100% natuurlijk

Spa Citron met puur citroensap en rietsuiker
Spa innoveert met de lancering van de eerste complete natuurlijke limonade in België. Deze limonade bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, namelijk het legendarische Spa natuurlijk mineraalwater, 100% puur citroensap en rietsuiker. Belangrijker is wat het vooral niet bevat, geen conserveermiddelen en geen kleurstoffen. Het huwelijk tussen natuurlijk mineraalwater en puur citroensap belooft een complete natuurlijke verfrissing. Spa Citron is de enige limonade die natuurlijk mineraalwater bevat. Het Spa natuurlijk mineraalwater ontspringt uit een uniek beschermd watergebied in de Ardennen dat sinds het einde van 18e eeuw wordt beschermd en met zijn 13.000 hectaren één van de grootste beschermde natuurgebieden van Europa is.

Deze lancering wordt niet alleen ondersteund door promotionele acties, maar ook door veelvuldige degustatie-acties in de winkel. Zo kan de consument de nieuwe natuurlijke smaak van Spa Citron ontdekken.

Spa Citron is beschikbaar sinds eind maart 2012 in verschillende formaten. In de retail staat het in het schap in flessen van 1,25 liter en 50 centiliter. Voor de horeca zijn er flessen van 1 liter en 25 centiliter beschikbaar.

Tag: 

Recente productlanceringen

  • Food
  • Food
ISM - Side - NL